Search engine optimalisation 2018-05-04T13:00:44+00:00

Search engine optimization

  • Afgestemt op uw doelgroep.

  • Een natuurlijk backlink profiel.

  • Maandelijkse updates.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Search engine optimization in 2017

SEO succes draait niet meer om manipulatie van zoekmachines voor rankings. In 2018, meer dan ooit tevoren, zijn zoekmachines op ‘Team User’, wat betekent dat als u geen nuttige, educatieve of plezierige ervaring voor uw gebruikers biedt, zoekmachines zoals Google hen zullen leiden naar een concurrent die dat wel hebben.

Hoe doen we SEO anders?

01

Wij onderzoek
jouw doelgroep

We doen een diepgaand onderzoek naar uw industrie- en doelmarkt, ontdekken waarnaar zij zoeken en hoe zij erop zoeken.

02

Wij voeren
website consulten uit

We beoordelen de huidige SEO-status van uw website met een fijnkleurige kam, helemaal naar de afbeeldingen. Dan blijven we de voortgang op een duidelijke en georganiseerde manier volgen zodat u kunt zien dat uw doelen in real time worden voldaan.

03

Wij passen een
unieke strategie aan

Geen twee websites of bedrijven zijn gelijk. Wij zullen een even unieke SEO strategie voor uw bedrijf aanpassen met uw budget, de huidige SEO situatie en de doelen in het achterhoofd.

04

Wij stimuleren
natuurlijk linkbuilding

Link building is een zeer belangrijk onderdeel van het verdienen van hoogste rankings – maar het moet natuurlijk gedaan worden om de straf te vermijden. Ons SEO bedrijf benadert link building door de tijd te nemen om ervoor te zorgen dat geloofwaardige en gezaghebbende bronnen met u willen koppelen.

05

Wij zorgen ervoor dat
uw backlink profiel gezond is

Links die in Google’s ogen als “onnatuurlijk” worden gezien, kunnen ernstige schade toebrengen aan de ranking van uw website. Als u denkt dat onnatuurlijke backlinks uw rankings laten vallen, of u wilt gewoon ervoor zorgen dat u duidelijk bent, analyseren we de links die naar uw website wijzen en nemen wij u maatregelen indien nodig.

06

Wij geven u een
lokale aanwezigheid

Lokale SEO is aan het opkomen, en is daarom van groot belang – vooral als u één of meer stenen en mortel locaties heeft. Om de meest relevante informatie te gebruiken, beschouwt Google geografische locatie wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren. Als uw bedrijf een zwakke of niet-aanwezige lokale SEO-aanwezigheid heeft, wordt u helemaal niet zien. Daar komen we binnen.

We’re Here To Help Your Business Blast Off!

Through Creative Ideas, Innovation & Sheer Determination

Neem nu contact op